Hotell på Koh Tao

Hitta och boka hotell på Koh Tao, snabbt och enkelt.

Prisvärda boenden på Koh Tao

Hitta hotell på Koh Tao genom att använda dig av sökboxen ovan. Vi samarbetar med Agoda.se för att erbjuda det bredaste utbudet av boenden i Thailand till de bästa priserna. Boka hotell med upp till 80% rabatt jämfört med att boka på plats. Genom att använda filter kan du snabbt och enkelt hitta ett hotell som passar din budget och har de bekvämligheterna du vill ha under din semester på Koh Tao.

Så hittar du ett bra hotell på Koh Tao

Koh Tao har ett bra utbud av hotell i olika prisklasser, allt från billiga bungalows till lyxiga villor. Trots att ön inte är så stor finns det begränsat med taximöjligheter och man blir lätt isolerad vid den stranden man väljer att bo på. Därför rekommenderas det att välja strand med omsorg.

Koh Taos populäraste strand är Sairee Beach som ligger ovanför piren på öns västra sida. Ovanför stranden finns en gågata kantad med mysiga butiker, hotell och restauranger. Koh Tao är välkänt för sin fantastiska dykning och det sätter även prägeln vid Sairee Beach med ett flertal dykcenter och butiker för de turister som kommer hit för att dyka. Vill man bo centralt och ha nära till sol och bad på dagen och nattliv på kvällen ska man definitivt bo vid Sairee Beach.

Något som inte är helt ovanligt är att man bokar boende i samband med en Open Water-kurs. Så ska du till Koh Tao för att dyka bör du avvakta med att boka boende eftersom dykcentren oftast erbjuder ett paketpris där både dykning och boendet ingår.

Även om mycket kretsar kring Sairee Beach så har Koh Tao flera andra stränder som erbjuder en fantastisk atmosfär med vackert klart vatten och koraller bara ett par meter från stranden. Väljer du att bo vid dessa stränder rekommenderar vi att du bokar ditt boende innan du kommer till ön för att försäkra dig om att få det boendet du vill ha. Vid vissa av stränderna finns det inte fler än ett par hotell och dessa blir lätt fullbokade under högsäsong.