Nattliv på Koh Tao

Allt du behöver veta om koh Taos nattliv

Koh Tao har ett relativt brett utbud av barer och restauranger i förhållande till öns storlek och majoriteten av Koh Taos nattliv finns vid Sairee Beach på öns västra sida, men det finns även ett antal barer vid både vid Chalok Baan Kao Beach och Mae Haad Beach. Dem flesta som besöker ön är backpacks på resa genom Thailand som vill kombinera dykning, festa och träffa andra backpackers.

Ön Koh Tao nordväst om Koh Phangan är välkänd för sin fantastiska dykning och många av öns besökare är backpackers mellan tjugo och trettio år som kommer till ön för att dyka och träffa andra resenärer. För den som kommer till Koh Tao för att festa rekommenderas det att välja att bo vid Sairee Beach då majoriteten av alla barer och restauranger och dykfirmor ligger där.

Nattklubbar och barer

COCO Bar ligger centralt på Sairee Beach och är med sina goda drinkar och trevliga personal en av de populäraste barerna på ön. Baren är relativt liten och Inredningen är mörk med färgstark belysning vilket tillsammans med den avslappnade atmosfären ger lite reggae-känsla. Hit ska du gå om du vill ta det lugnt efter en dag på stranden och njuta av baren goda drinkar.

Address: 17/50 Moo 1, Koh Tao 84360, Thailand
Öppettider: 19:00 – 02:00


Fishbowl Beach Bar tillhör dykskolan Ban Divning Resort och ligger direkt vid stranden vid södra delen av Sairee Beach. Baren erbjuder en mer nattklubb-influerad atmosfär med hög discomusik och lekar som limbo och hopprep kryddat med eld. Baren är en av de populäraste på ön och hit kommer backpackers för att parta och träffa nya människor.

Address: 3/1 Moo 1 | Ban's Diving Resort, Sairee Beach, Koh Tao
Öppettider: 14:00 – 03:30


Maya Beach Club är en populär beach bar vid södra delen av Sairee Beach. Hit kan man gå på eftermiddagen för att njuta av de sista soltimmarna i en solstol med en god drink och härlig musik. Baren har som flest gäster runt 16:00-20:00 men är öppen mellan 12:00-21:00. Hit ska du gå om du vill ta det lugnt, lyssna på bra musik och se den vackra solnedgången.

Address: South Sairee Beach, Koh Tao
Öppettider: 12:00 – 21:00


Lotus Bar & Restaurant Ligger centralt vid Sairee Beach och erbjuder god mat och trevlig underhållning I form av olika eldshower på kvällarna. Baren ligger direkt på stranden och man sitter på kuddar i olika former och storlekar vilket ger en väldigt avslappnad atmosfär. Passar både för att äta middag eller bara ta en kall öl efter en dag på stranden. Eldshowerna börjar runt 21:00.

Address: 9/9 Moo 1, Sairee beach

High Bar ligger på berget ovanför Chalok Baan Kao Beach vilket gör att det är en promenad upp till baren, något som är väl värt det för den vackra utsikten. Atmosfären är lugn och avslappnad och här kan man sitta och njuta av en kall öl och se solen gå ner i horisonten.


Pirate Bar ligger lite dold vid norra delen av Chalok Baan Kao Beach och är sannerligen en gömd juvel. Baren skiljer sig från andra barer och nattklubbar på ön genom sitt pirattema. Baren ligger vid stranden och erbjuder en trevlig atmosfär med klassisk rock och goda drinkar.

Address: 3/1 Moo 1 | Ban's Diving Resort, Sairee Beach, Koh Tao
Öppettider: 14:00 – 03:30


Drink på stranden Solnedgång vid Sairee Beach Eldshow på Koh Tao