Resa till Koh Tao

Allt du behöver veta om att ta dig till Koh Tao

Ta sig till Koh Tao

Koh Tao har ingen egen flygplats så det enda sättet att ta sig till ön är med båt. Det går en rutt från Surat Thani till Chumphon via Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao som är väldigt populär och majoriteten som besöker Koh Tao tar sig till ön på detta sätt. Eftersom färjan stannar på respektive ön är det populärt att man väljer att kombinera ett besök på Koh Tao med ett besök på Koh Phangan och Koh Samui.

Färja till Koh Tao

För den som vill ta sig direkt till Koh Tao från fastlandet gör det antingen från Surat Thani, detta är att föredra om man kommer från Krabi och Phuket. Eller från Chumphon, nås lättast för dig som kommer från Bangkok.

Antingen väljer man att ta sig till Koh Tao på egen hand eller så kan man välja att köpa ett färdigt paket som tar dig från den plats där du väljer att du vill bli upplockad till piren på Koh Tao. Värt att notera är att väljer man att åka buss eller tåg på egen hand så måste man ta sig från busstationen/tågstationen till piren som ligger utanför Chumphon och Surat Thani. Priset för buss och färja ligger mellan 350 Bath och 1200 Bath, tågpriserna och flygpriserna varierar beroende på avreseort och tidpunkt.


Sök inrikesflyg i Thailand
Supersavertravel.se

För mer information om färdiga paketresor med buss och färja till Koh Tao:
Lomprayah.com
Songserm.com


Rutter till Koh Tao

Bangkok

Buss (Chumphon) + Färja

Tåg (Chumphon) + Färja

Flyg (Chumphon) + Färja

Flyg (Koh Samui) + Färja

Krabi

Buss (Surat Thani) + Färja

Flyg (Koh Samui) + Färja

Flyg (Chumphon) + Färja

Phuket

Buss (Surat Thani) + Färja

Flyg (Koh Samui) + Färja

Flyg (Chumphon) + Färja

Dyka vid Koh Tao Dykutrustning Dykskola Koh Tao